Werk, studie
en relaties

Biografisch coaches zijn gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die staan voor impactvolle levenskeuzes. In iedere levensfase sta je weleens op een kruispunt. Je moet een keuze maken, zoals een studiekeuze, een nieuwe baan of je gaat met pensioen. Hoe ga je die maken en hoe geef je die vorm? Je leert tijdens deze coachtrajecten hoe om te gaan thema’s als werkdruk, stress en persoonlijke ontwikkeling of kijkt juist naar hoe je in een nieuwe levensfase je eigen vorm vindt. Bij loopbaan- en burn-outtrajecten zijn werkgevers vaak ter willen om de kosten van een traject voor hun rekening te nemen.

Werk, studie, relatie, ouderschap

Je staat op het punt om een grote keuze te maken. Je wilt eigenlijk een nieuwe baan, zit niet lekker op je huidige plek. Maar hoe ontdek je wat bij je past? Of je denkt aan kinderen, maar is dit wel het juiste moment om een gezin te starten? Of je twijfelt over je huidige relatie. Allemaal levensthema’s waarbij een coachtraject inzicht kan geven, zodat jij de keuze maakt die echt bij jou past. Hier draait het om keuzes maken met hoofd, hart en ziel. Wat heb je werkelijk nodig? 

Pensioen en ouder worden

Je hele leven heb je gewerkt of gezorgd voor anderen. Je staat aan de vooravond van je pensioen of je wordt ouder en wilt een nieuwe invulling geven aan je leven. Deze levensfase kan leeg aanvoelen: wat wil je nog neerzetten, beleven, ervaren. En hoe doe je dat als je lijf niet altijd meewerkt? Je hebt behoefte aan een frisse start, juist nu. In deze levensjaren wordt er een beroep gedaan op je geestkracht, op je innerlijke wereld. Die roert zich juist voorbij de midlife. Ontdek hoe je die kracht aanboort en inzet. Zodat je als senior kunt genieten van deze levensfase op jouw manier.

We helpen je graag met het vinden
van een passende coach:

Stap 1

Welke vraag houdt jou het meeste bezig?

Stap 2

Vind een coach in jouw omgeving.

Stap 3

Plan een kennismaking in.