Voor iedere
levensfase
een aanbod

In welke levensfase zit jij? Of je nu een jonge vader bent, een hardwerkende veertiger of babyboomer… de levensfase waar jij op dit moment in zit doet ter zake. Elke levensfase bezit namelijk eigen dynamiek en kent eigen wetmatigheden. Het is bij deze gesprekken dus van belang hoe oud je bent en welke weg je al hebt afgelegd in je leven. We hechten niet voor niets binnen de biografiek aan de uitspraak van filosoof Søren Kierkegaard: “Het leven wordt voorwaarts geleefd, maar achterwaarts begrepen.” Door met een coach je biografie te onderzoeken ontdek je jouw levensthema’s en een hernieuwde richting naar de toekomst. Biografisch coaches zijn ware kenners van de levensloop.

Voor jongvolwassenen

Je bent op weg op je eigen unieke levenspad. Nu loop je tegen dingen aan waardoor je wilt onderzoeken of je wel op de goede weg bent. Hoe zit je erbij? In je werk, je relatie. En hoe gaat het met je energie en vitaliteit? Juist nu je meer vastigheid vindt, kunnen er ook twijfels komen. Maak je wel de juiste keuzes? Past deze baan of studie wel bij je? En hoe ga je om met stress? Blijf niet langer rondlopen met vragen, maar volg een biografisch traject. Hervind je richting, krijg inzicht zodat je weer verder kunt.

Voor volwassenen

Natuurlijk doet je leeftijd ertoe. Als dertiger of veertiger sta je nu eenmaal anders in het leven dan als twintiger. Met meer dilemma’s en andere vragen. Je hebt genoeg levenservaring en weet best hoe je in elkaar zit. Toch zoek je richting. Want juist in deze levensfase kan er een innerlijke drang ontstaan om dingen anders aan te pakken. Of je zoekt naar de weg naar binnen, naar meer inzicht in je spirituele ontwikkeling. Of je wilt het juist helemaal over een andere boeg gooien. Het roer om. Blijf geen rondjes draaien in je eigen hoofd, maar volg een biografisch traject.

Voor senioren

In de derde levensfase zijn er andere zaken actueel dan wanneer je aan het begin van je leven staat. Juist in deze fase ontstaat er vaak een verlangen om inzicht te krijgen in hoe je de dingen tot nu toe hebt aangepakt. En wat je graag anders zou willen. Ook is dit een fase waarin verlies en verminderde vitaliteit een oorzaak kan zijn om je leven te herijken. Op welke manier geef je zin aan deze levensfase? Hoe kom je weer in contact met talenten en gewoontes die je wellicht gaandeweg het leven uit het oog bent verloren? Volg een biografisch traject. Alles is er al. Het is alleen de kunst om je eigen antwoorden te vinden. Die zijn op te sporen in je levensloop.

We helpen je graag met het vinden
van een passende coach:

Stap 1

Welke vraag houdt jou het meeste bezig?

Stap 2

Vind een coach in jouw omgeving.

Stap 3

Plan een kennismaking in.