Persoonlijke
ontwikkeling

Gebeurtenissen in je leven, klein of ingrijpend, kunnen ervoor zorgen dat je niet altijd weet hoe ermee om te gaan. Of je leeft je leven en ineens vraag je je af: wie ben ik eigenlijk? Wat past bij mij, wat wil ik? Maak dan een afspraak met een van onze biografisch coaches om meer inzicht in jezelf te krijgen. Bij biografisch coachen ga je vanuit verschillende perspectieven naar jezelf kijken. Tijdens de coachsessies druk je even op de pauzeknop. Je onderzoekt hoe je leven tot nu is gelopen en hoe je verder wilt. Je kijkt naar afzonderlijke gebeurtenissen in de levensloop en speurt naar de verbanden en thema’s die oplichten.

Inzicht in jezelf

Ken jij dat gevoel van leegte en even niet weten hoe nu verder? Of dat je niet meer weet wat jouw leven zin geeft? Ben je op zoek naar inzicht in hoe jij in elkaar steekt, jezelf ontwikkelen of je gedrag veranderen? Of merk je juist dat je erg gestresst en gespannen bent en zoek je manieren om tot rust en ontspanning te komen? Allemaal goede redenen om met een coach aan de slag te gaan, meer inzicht en bewustzijn geeft ruimte in hoofd, hart en handen. Hoe kan je met meer waardering kijken naar jezelf en naar je leven kijken, zodat je je leven en wat je is overkomen leert accepteren en omarmen.

Groei en ontplooiing

Ieder mens ontwikkelt zich in het leven. Door dingen te leren, middels je werk- en thuisleven. Maar ook je innerlijk en spirit vragen aandacht. In het leven merk je dat dingen je lastiger afgaan dan je zou willen. Je wilt nu eens afrekenen met dat minderwaardigheidscomplex, onzekerheid of dat negatieve zelfbeeld. Heb jij behoefte aan ruimte voor jezelf, om eens goed naar je levensloop en/of spirituele ontwikkeling te kijken? Wil je weer in je kracht staan, zingeving ervaren? Allemaal onderwerpen waarbij een coachtraject inzicht kan geven, zodat jij betekenisvolle keuzes maakt die echt bij jou passen. Hier draait het om keuzes maken met hart én ziel.

We helpen je graag met het vinden
van een passende coach:

Stap 1

Welke vraag houdt jou het meeste bezig?

Stap 2

Vind een coach in jouw omgeving.

Stap 3

Plan een kennismaking in.