Ontmoet
onze
coaches

Bij een biografisch traject is het belangrijk dat je een coach vindt die bij je past. Onze coaches werken vanuit een holistisch oogpunt: lichaam, ziel en geest zijn met elkaar verbonden. Wij weten als geen ander welke universele thema’s, wetmatigheden en ritmen van belang zijn in je persoonlijke leven. Zodat je de weg vindt naar Jezelf.
In elke regio zijn onze biografisch coaches te vinden met ieder zijn of haar eigen specialisme, zoals autobiografisch schrijven. We hebben een landelijke dekking. De coaches werken zowel live als online.

De basis van ons vak is geborgd in het antroposofisch mensbeeld. De antroposofie is een spirituele filosofie met als grondlegger de Oostenrijkse filosoof en wetenschapper Rudolf Steiner (1861-1925), die ervan uitgaat dat je als mens nauw bent verbonden met de aarde, de zon, de maan en de sterren. Onze coaches begeleiden de individuele ontwikkelingsweg van de mens, zodat die weer contact kan maken met eigen ik-kracht. ‘Mens ken uzelve’ is een passende spreuk hierbij.

Al onze coaches zijn aangesloten bij Beroepsorganisatie van Biografisch Coaches hebben een gedegen 4-jarige opleiding afgerond, veelal bij het Instituut voor Biografiek.

Noord Holland

Susanne Gijsbers

Susanne Gijsbers

Haarlem

Biografisch Coach

Henny Drupsteen

Haarlem

Biografisch Coach

Anne Baas

Middenbeemster

Desiree Butler

Desiree Butler

Nieuw Vennep

Zuid Holland

Biografisch Coach

Beatrijs Lubbers

Gouda

Lian Zopfi

Moordrecht

Biografisch Coach

Ilse Vervoort

Rotterdam

Biografisch Coach

Joke Steigstra

Rotterdam

Biografisch Coach

Estella Schinkel

Schiedam

Utrecht

Ellen Zaeyen

Zeist

Moniek Terlouw

n.b.

Friesland

Groningen

Biografisch Coach

Janneke Doeksen

Roosendaal

Biografisch Coach

Robertine Romeny

Mensingeweer

Limburg

Momenteel zijn er geen coaches in Limburg aangesloten bij de Beroepsorganisatie voor Biografisch Coaches.

België