Burn-out of
stress

De maatschappij van nu vraagt veel van ons. Werk, gezin, mantelzorgen, contacten met vrienden en familie onderhouden, het huishouden, sociale media bijhouden. Kunnen we dit wel allemaal aan? Uit cijfers blijkt dat een groot deel van de bevolking moeite heeft met de vele taken en verwachtingen. Maar liefst één op de tien werknemers krijgt te maken met een burn-out. Misschien heb jij ook last van stress of een burn-out? Of heb je een burn-out gehad en wil je voorkomen dat het opnieuw gebeurt? Onze coaches zijn zeer ervaren in het begeleiden van dergelijke klachten.

Burn-out

Ervaar je stress of ben je in een burn-out terecht gekomen? Dan is het zinvol om niet alleen te ontdekken waar die stress vandaan komt, maar ook om te leren hoe ermee om te gaan.  Bij onze coaches leer je hoe je op een andere manier naar jezelf, je stressfactoren en je werk kunt kijken. Tevens werken biografische coaches vanuit het holistisch oogpunt: de mens met lichaam en geest. Het doel van het traject is niet alleen vermindering van je spanningsklachten en zo snel als verantwoord terugkeren naar werk of een andere levensinvulling, maar ook het inzicht over deze periode in jouw levensloop.

Weer grip op je leven

Middels een coachtraject leer je balans in je leven te brengen. Je weet weer wat voor jou belangrijk is en krijgt weer zin in het leven. In deze trajecten leer je niet alleen jezelf en je valkuilen beter kennen, maar krijg je ook weer meer energie en grip op je leven. Deze trajecten zijn duurzaam en kennen een lange doorwerking. Vind jezelf weer terug! Voel je weer in je element.

We helpen je graag met het vinden
van een passende coach:

Stap 1

Welke vraag houdt jou het meeste bezig?

Stap 2

Vind een coach in jouw omgeving.

Stap 3

Plan een kennismaking in.